kleding kopen
Gezin

Goedkoop nieuwe kleding shoppen voor het hele gezin

Welke vrouw is niet gek op het kopen van kleding en schoenen? Dat dit nogal een dure hobby kan zijn weten we denk ik ook allemaal wel. Zeker met een gezin loopt het al snel in de honderden euro’s. Hoe hou ik het zelf allemaal een beetje betaalbaar? Ik ga mijn favoriete shop adresjes met je delen, waar je het hele jaar rond voor een goede prijs (merk)kleding en schoenen kunt kopen voor het hele gezin. Lekker online, wel zo handig nu met deze corona pandemie. Merk gebonden ben ik trouwens zeker niet, hoor. sterker nog, ik koop ook veel merkloos. Lekker bij de zeeman bijvoorbeeld. Maar feit is wel dat merkkleding over het algemeen een betere kwaliteit heeft, waardoor het langer mooi is en dus langer mee kan. En dat hoeft zeker niet altijd duurder te zijn dan kleding zonder merkje.

Zalando lounge

Wist je dat de webshop zalando een zusje heeft? Namelijk de zalando lounge app. Snel downloaden want zalando lounge is erg fijn! Zowel voor vrouwen als mannen en kinderen shop je hier merkkleding met hoge kortingen. Om de zoveel dagen hebben ze weer nieuw aanbod van nieuwe merken.

kinderkleding-tekoop.nl

Voor de meiden shop ik het vaakst hier. Je kan gemakkelijk zoeken op geslacht, seizoen, en de gewenste korting. Kortingen kunnen hier wel oplopen tot 80%. Heel fijn als je een kind hebt zoals wij wat eigenlijk ieder seizoen een nieuwe garderobe nodig heeft omdat ze zo snel groeit!

Otrium

Otrium is een online designer outlet met enorm veel mooie merken die je altijd koopt met een goede korting. Kortingen kunnen hier oplopen tot maar liefst 75%. En je koopt gemakkelijk voor je hele gezin leuke kleding en schoenen op één plek.

Was jij al bekend met deze webshops? En waar shop jij het liefst? Mocht je nog leuke tips hebben, deel vooral even in de reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *