weekmenu
Weekmenu's

Weekmenu week 51

Vandaag deel ik ons weekmenu van afgelopen week weer met je. Wat we aten en hoeveel dat gekost heeft vertel ik je allemaal hieronder. Lees je weer mee? Op zondag doe ik altijd de boodschappen voor de hele week. Ons weekmenu is dus van maandag t/m zondag.

Maandag

Maandag maakte ik stampot boerenkool klaar met runderworstjes en een rookworst erbij. Aardappelen had ik. De boerenkool koste 1,45 voor een grote zak. De gelderse rookworst 2,64 en de rundersaucijsen 4 stuks koste 2,89.

Totaal voor de maandag: 6,98

Dinsdag

Vandaag aten we de boerenkool op van de dag ervoor, en ik had nog wat wortelen in de koelkast liggen. Die aten de kindjes met gekookte aardappeltjes. De worteltjes lekker zoet gemaakt met kaneel en notenmuskaat. Vlees was er nog genoeg over van maandag. Dus dat aten we er weer bij.

Kosten voor de dinsdag 0

Woensdag

Woensdag aten we pasta. Ik had een kilo paprika’s meegenomen bij de aldi in de aanbieding, daarvan sneed ik er 1 door de pasta ipv een groente pakket. En ik had nog een stuk witte kool van vorige week in de koeling. Die sneed ik er julienne doorheen ipv een prei. Daarbij natuurlijk ook een uitje en knoflook. De italiaanse pastasaus koste 1,29 en het gehakt 500gram kocht ik met een 30% sticker voor 2,58. Een kwart van het gehakt bleef bewaard.

Kosten voor de woensdag 3,87

Donderdag

Donderdag maakte ik een paprikasoep met gehaktballetjes erdoor van het overgebleven gehakt van woensdag. Normaal is dit een vega soepje, maar Vanessa wilde graag rode soep met balletjes 😉 Daarbij maakte ik marokaanse kippenvleugels uit de oven. De kip had ik al en haalde ik daarvoor uit de vriezer. De kilo paprika’s koste 1,99. De marokkaanse ras el hanout van jonnie boer (100% puur) koste 3,95. Zakje koriander koste 0,99

Totaal donderdag 6,93

Vrijdag

Vandaag aten we verse spinazie met aardappeltjes, een schnitzel en gekookt eitje. De spinazie koste 0,99 cent. Aardappelen had ik. En 2 schnitzels voor 1,89. Hubby had een kilootje mosselen meegenomen van de zaak voor zichzelf (werkt in de schelpen en lussen wij niet).

Totaal uitgegeven deze dag 2,88

Zaterdag

Vandaag maakte ik broccoli klaar met aardappeltjes en een gehaktbal. De broccoli koste 1,09 en het rundergehakt met 30% sticker koste 2,30. Eieren had ik in huis.

Totaal uitgeven 3,39

Zondag

Alweer de laatste dag van de week. Op zondag aten we sperzieboontjes met aardappeltjes en de overgebleven gehaktballen van zaterdag. De sperziebonen koste 0,99 cent.

totaal uitgegeven op zondag 0,99

Dit was ons weekmenu van afgelopen week! We aten met ons gezinnetje warm voor 25,04 euro. Wauw, best knap! Ruim binnen het budget van 75 euro en dan zaten er toch wel wat duurdere producten tussen zoals de ras el hanout en de rookworst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *