Weekmenu's

Weekmenu week 48

Het is al even geleden dat ik weer een weekmenu heb gedeeld. Sorry! Ik probeer het vanaf nu trouw elke week te doen. Sinds kort maak ik dus weekmenu’s. En dat bevalt enorm goed moet ik zeggen. Het geeft een bepaalde rust. Je weet immers al wat je eet die dag. En hoeft na je werk niet nog door de supermarkt te racen terwijl je bedenkt wat je nu weer moet koken. Vandaag deel ik ons menu van afgelopen week met je. Op zondag doe ik de boodschappen voor de hele week. Onderstaand menu is dus van maandag t/m zondag.

Maandag

Maandag maakte ik een lekkere winterse stampot klaar. Amerikaanse stamppot om precies te zijn. Mocht je het niet kennen, het is een stamppot van aardappelen, witte kool, gehakt, ui, verse roomkaas en kerrie kruiden. Deze keer had ik wel het gehakt er uit gelaten, want maandag middag maakte ik al zelf stokbrood uit de oven met gehakt erop klaar. Bij de stamppot aten we gestoofde kippendij.

Ik kocht 6 kilo aardappelen voor 3,99 (3 kg elk 1+1 bij de jumbo), 1 bio witte kool voor 1,39, verse roomkaas voor 1,42, kippendij voordeelverpakking voor 5,00. ui en kerrie kruiden had ik in huis. Totale kosten 11,80

Dinsdag

Dinsdag aten we nog een keer de stampot en kip van de dag ervoor. Lekker makkelijk, goedkoop, en scheelde weer koken op een drukke dag.

Kosten 0

Woensdag

Woensdag aten we pasta uit de vriezer.

Kosten 0

Donderdag

Donderdag kookte ik snijbonen, aardappelen, en kipfilet uit de vriezer.

Totale kosten 1,40

Vrijdag

Een weekend weg met familie naar Amsterdam! Daar trakteerde mijn schoonmoeder iedereen op ivm haar verjaardag. Super lief en leuk. We aten dus niet thuis vrijdag want we reden om 15:00 al richting Amsterdam. En het hele weekend was verzorgd.

Kosten 0

Zaterdag

Zaterdag gingen we uit eten in Amsterdam. Hier hoefde niemand zelf iets van te betalen. Echt zo lief.

Kosten 0

Zondag

Zondag deden we lekker makkelijk. We waren pas net thuis dus bestelden wat lekkers te eten.

Kosten hier van 30

Een rumoerige week. Eens optellen wat de kosten waren.

Het totale bedrag wat wij deze week uitgaven aan warm eten is 43,20 euro. Toch niet slecht. Met een totaal boodschappen budget van 75 hebben wij dat wederom weer goed gered. Blij mee! Alhoewel het eten bestellen van mij wel wat minder mag. Maar ach, mijn man is wat makkelijker dan ik en vind plezier en leuke dingen ook gewoon heel belangrijk. (ik ook hoor) en zolang het binnen ons budget past is dat eigenlijk ook wel weer prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *