weekmenu
Weekmenu's

Week 13 weekmenu: bestellen en een uitje

Sinds kort maak ik weekmenu’s. En dat bevalt enorm goed moet ik zeggen. Het geeft een bepaalde rust. Je weet immers al wat je eet die dag. En hoeft na je werk niet nog door de supermarkt te racen terwijl je bedenkt wat je nu weer moet koken. Vandaag deel ik weer ons menu van afgelopen week met je. Op zondag doe ik de boodschappen voor de hele week. Onderstaand menu is dus van maandag t/m zondag.

Maandag

Vandaag aten we een Knorr gehaktschotel. Het Knorr zakje koste 1,03 euro. Daarbij kocht ik een kilo rundergehakt in de aanbieding voor 3,99 euro. Dit splitste ik op zodat wij er later in de week nog een keer van konden eten. Voor de schotel had ik 350 gram gehakt nodig. champignons 0,89 cent. Kilo wortelen voor 0,59 cent. Hiervan gebruikte ik 2 wortelen. En ik sneed er nog een uitje en paprika door die we in huis hadden.

Dinsdag

Dinsdag maakte ik de diepvries spinazie op die ik nog had liggen. En wat boontjes die ook nog in huis waren kookte ik daarbij. Daarom hoefde ik alleen vlees te kopen. We gingen voor speklapjes die ik kocht voor 1,36 euro.

Woensdag

Woensdag aten we gekookte worteltjes (ik kocht een kilo voor de gehaktschotel eerder in de week) met aardappels en een gehaktbal. van het restant gehakt wat over was van maandag draaide ik 5 gehaktballen. Hiervan ging er 1,5 op. Norah eet nog niet echt vlees en Vanessa was niet zo hongerig.

Donderdag

Donderdag aten we net als vorige week snijboontjes met aardappels. Een goede aanbieding kan ik dan niet laten liggen, en boontjes zijn we allemaal gek op. de boontjes koste 0,99 cent. Aardappels in huis. En de gehaktballen van woensdag erbij.

Vrijdag

Ik maakte mijn lievelingseten klaar vandaag. Lasagne! Honig lasagne 1,75 euro. Het gehakt kocht ik voor 1,53 euro. Een zak Italiaanse groente voor 2,00 euro en een zak geraspte kaas had ik nog.

Zaterdag

Zaterdag hadden Robert en ik een afscheidsuitje. We zijn gaan bowlen en steengrillen met elkaar. De kosten hiervan (voor ons) 0 euro.

Zondag

Blegh allebei een katertje haha. We bestelden een vette hap. 2x een kapsalon incl bezorgen voor 16 euro.

Deze week aten wij warm voor 30,13 euro. Een stuk meer dan vorige week, maar dat is ook logisch met het bestellen erbij. Mag ook! Besparen betekend niet dat je niet meer mag genieten. Met ons budget van 75 euro zijn we goed uitgekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *